Witec.no

Tradisjon for å tenke annerledes

Witec ble etablert i 2009 av Kurt Wiig.

I Witec er vi drevet av en lidenskap for hydraulikk og en vilje til å tenke annerledes. Siden etableringen i 2009 av vår grunnlegger, Kurt Wiig, har vi gjort det til vår misjon å utforske nye horisonter, omfavne utfordringer og levere førsteklasses hydraulikkløsninger.

Kurt Wiig er en legende innen utviklingen av hydraulikksystemer, og hans innsats går helt tilbake til den spede begynnelse av ROV-teknologien. Med erfaring som strekker seg over flere bransjer, inkludert olje og gass, havbruk og industri, har Kurt bygget seg et rykte for enestående kompetanse. Hans verdier og kunnskap er hjørnesteinene i Witec, og de har blitt nøye overført til hele vårt team, som deler hans tradisjon for å tenke annerledes.

I dag er Witec en ledende aktør innen hydraulikk, og vi er stolte av å tilby kvalitetsprodukter og rådgivende tjenester innen hydraulikk og hydraulikksystemer til subsea, offshore, marine og industrielle sektorer. Vi har et bredt spekter av standardkomponenter og er ekspertene som kan skreddersy løsninger etter dine spesifikke behov. Vi kan hydraulikk.

Vår dedikerte ledelse, bestående av Espen Auestad og Thomas Nærland, har nå tatt over stafettpinnen fra Kurt. Med mange års erfaring innen tekniske stillinger og en omfattende forståelse for hydraulikksystemer både over og under vann, er de klare til å føre Witec videre og dele sin verdifulle kompetanse med deg som kunde. Sammen med vårt dyktige team fortsetter vi å omfavne utfordringene og levere innovative hydraulikkløsninger som gjør en forskjell.

Velkommen til Witec, hvor vi ikke bare kan hydraulikk, vi lever og ånder for det!